• naorsi

Megváltozott szokások

Frissítve: ápr 3

Nincs is annál motiválóbb, mint amikor látszik a munkánk eredménye.


Ezt a beszámolót kaptuk valakitől, aki rászánta magát egy életmódváltó programra. Aki próbált már valaha változtatni a szokásain, biztosan tudja, hogy a kezdeti lépések bizony nem mindig egyszerűek, ám annál nagyobb örömöt ad, amikor láthatóvá és érezhetővé válik az eredmény."A családom teljes mértékben elfogadta ezt a három hónapos életmód váltó programomat.  Már szerda este is sétáltam egy nagyot, sőt tegnap volt egy több mint 16000 lépéses napom is és egészen jólesett. Készítettem egy statisztikát a vérnyomás érékeimből:

Szisztolés érték: -18%

Diasztolés érték: -11%

Pulzusszám: -9%

Tehát egyértelmű csökkenést mutat. Készítettem a három hónapra való heti és napi bontásban egy tevékenységnaplót (...).

Nagyon sok pozitív változásról tudok beszámolni, már most sokkal energikusabb vagyok. Az eddigi délutáni 15-20 perces szunyókálásokat sem igénylem. Már most sokkal jobb lett a szaglásom, és az eddig szokásos izzadságszag is változóban van... Normál keretek között ugyan, de felpörgött az anyagcserém is.

A szakácskönyvből a zellerkrém levest, a tojáskrémet, és a töltött káposztát már megcsináltam és nagyon jól sikerültek és finomak is lettek. Még a légzőgyakorlatok sűrűségét kell majd egy kicsit növelnem."


Változtatni soha nem késő!

Határozd el még ma, ha szükséges, kérd szakértő segítségét, tegyél meg mindent a cél érdekében, és a hatás biztos nem marad el! :)

302 megtekintés0 hozzászólás